lördag 27 augusti 2011

Tack Allihop!


Tiden går. Nu har vi varit man och fru i tre hela veckor och vi måste erkänna att vi ännu inte har hunnit smälta alla intryck från bröllopshelgen. När vi tänker tillbaka så känns det som att det var evigheter sen. Allt gick så fort trots att vi verkligen försökte klamra oss fast i stunden och njuta av allt som pågick omkring oss. Vilken fest det blev! Så många fina minnen som redan fått en alldeles särskild plats i våra hjärtan.
  Korvgrillning och lägereld på stenstranden. Vi har suttit runt elden på den stranden så många gånger, men aldrig tillsammans med så många människor som betyder så mycket för oss.
  Felicias och Rubens vackra sång som fyllde hela kyrksalen med tårar. Pappa Jannes fantastiska ost- och kexrappande som visade sig vara en del av den nya b-boy-stil han bara minuter tidigare introducerat i ringen på dansgolvet. Johannas och Davids fina framträdande när vi fick vår första dans som gifta. Pappa Ketils fantastiskt fina, humoristiska och träffsäkra tal. Stunden ensamma tillsammans med David och Lina innan vigseln. Det var en nervös halvtimme innan vi äntligen fick lägga våra händer i ringen. Ett, två, tre, bröllop!
  Den där härligt öppna stunden grabbar emellan i kvällsmörkret en varm augustikväll. Tack Jim och Björn! Och tack Björn för vad som troligtvis var kvällens finaste tal! Grabbarnas sjukt synkade sång- och dansnummer på scenen och alla möten, skratt, skålar och leenden.
  Vi vet att man inte ska nämna någon med risk för att glömma någon annan, men vi hoppas och tror att ni vet att ingen av er någonsin kommer att glömmas bort.
  Ni vet den där känslan av frustration över att inte kunna sätta ord på en känsla. Den har vi gått runt och burit på i tre veckor nu. ”Glädje” räcker inte till, inte ”tacksamhet” och inte ”tack”. Vad gör man när orden inte räcker till? En bild säger visst mer än tusen ord så vi provar den vägen i stället och hoppas att ni förstår vad det är vi försöker säga.

Tack Henrik för dina vackra bilder som alltid kommer att ta oss tillbaka till den helgen!


3 kommentarer:

 1. Jag döör vilka underbara bilder. Så mycket fint och roligt på samma gång!

  SvaraRadera
 2. Wonderful pictures, wonderful memories!

  SvaraRadera
 3. Mattias&Louise16 oktober 2011 00:11

  Wow vilka fina bilder! Så himla tråkigt att vi inte kunde vara med er på er stora festhelg. Det hade varit awesome! Och så vackra ni var! Grattis ännu en gång! Kramar

  SvaraRadera